Opstellingen geven inzicht in het ontstaan van je patronen, de bron van je dilemma’s en terugkerende thema’s in je leven. De verborgen dynamiek wordt zichtbaar, het laat zien waar je aan ‘vast’ zit, wat destructief werkt en hoe je uit deze verstrikking kunt komen. Zo opent een opstelling de weg naar een leven in grotere vrijheid, in overeenstemming met wie je werkelijk bent.

Elke 2 dinsdag van de maand organiseren we een Opstellingendag in Ede. Meteen aanmelden? Scroll naar beneden voor het aanmeldformulier of klik hier.

Wanneer een opstelling?

Voor je persoonlijke en professionele groei is een opstelling een mooie ondersteuning. Vooral als het om complexe of steeds terugkerende vragen gaat, die op de een of andere manier te maken hebben met trouw zijn aan je systeem. Heb je nog geen zicht op de vraag of is het ingewikkeld onder woorden te brengen, maar voel je je wel geblokkeerd of belemmerd, dan zijn dit signalen om te onderzoeken en een opstelling te overwegen.

Wil je meer informatie over opstellingen en de 4 systemische wetten? Kijk dan op deze pagina.

Hoe gaat een opstellingendag?

Tijdens een grote opstellingsdag werken we met een groep van maximaal 15 mensen. We beginnen de dag met een korte uitleg over systemisch werk en opstellingen (specifieke kennis of ervaring met opstelling is niet noodzakelijk). Daarna krijgen ongeveer 5 deelnemers de mogelijkheid een eigen opstelling te maken. De overige deelnemers worden uitgenodigd als representant en sowieso resoneer je mee op de thema’s van de andere opstellingen. Zowel het opstellen van de eigen familie als het representeren is een diepgaande ervaring.

Praktisch

Locatie: Landgoed Groot Zonneoord, Zonneoordlaan 17 in Ede

Data: elke 2e dinsdag van de maand van 9.30 uur tot ca. 17.00 uur

Kosten: 121 Euro incl. BTW en inclusief heerlijke lunch, koffie en thee. Je ontvangt na de inschrijving binnen 1-2 werkdagen een betaalverzoek. Na ontvangst van de betaling is de inschrijving definitief.

Door wie: Dineke van Kooten, Bart van Toor, Karin van Beek

Aanmeldformulier

    Ik meld mij aan voor (datum):